Gorillaz - Plastic Beach (2010)

03.03.2010 15:03

Tak jsem si poslechl nové Gorillaz a jsem hodně zklamán. Při představě, že bych za tohle měl zaplatit mi dokonce běhá mráz po zádech. Damona Albarna mám hodně rád jako člena Blur, ale v poslední době mi jeho projekty nějak nejdou pod nos a nic na tom nezměnilo ani tohle album kreslených postaviček.

V dnešním uspěchaném světě to mám s novou hudbou tak, že mě musí zaujmout na první poslech. Vychází toho denně tolik, že pokud tenhle parametr není splněn, málokdy se k takovému počinu vrátím, abych mu dal druhou šanci. U Gorillaz tu vyjímku asi udělám, ale nejspíš jen pro to, že patří mezi velká jména hudebního průmyslu.

Ale zpět k samotnému albu. Kromě toho, že se na něm podílí spousta hudebních hostů, jak je u Gorillaz již zvykem, jsem taky očekával nějakou hitovku "na první dobrou", ale ta se jaksi nedostavila. Hudebně mi album připomíná české Monkey Business, které moc nemusím a nic víc... Prostě konec jakýchkoliv názorů, ať už kladných či záporných...

AKTUALIZOVÁNO:
Celé album si lze poslechnout na stránkách deníku Guardian.

Takže jedniné, z čeho mám aspoň trochu pozitivní dojem je přiložený videoklip k jedné z písniček. Doporučuji zhlédnout už jen kvůli obsazení jedné herecké superhvězdy, která se objeví asi tak v půlce klipu.



myspace.com

official web

youtube.com

 

Komentáře

Datum: 05.03.2010

Vložil: guest

Titulek: download

https://rapidshare.com/files/357971295/Gorillaz.zip